Mergi direct la conținut »
Ionela Prodan și-a organizat dinainte înmormântarea. "Sicriul alb a fost dorința ei, așa le-a spus fetelor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ionela Prodan și-a organizat dinainte înmormântarea. "Sicriul alb a fost dorința ei, așa le-a spus fetelor"

Ionela Prodan și-a organizat dinainte înmormântarea. „Sicriul alb a fost dorința ei, așa le-a spus fetelor”

Ionela Prodan și-a organizat înmormântarea încă din timpul vieții. Așa susține jurnalista Mara Bănică.

De Dana Aramă,

Moartea Ionelei Prodan a îndurerat pe toată lumea. Odată cu dispariția Ionelei Prodan, care a încetat din viață în data de 16 aprilie, ies la iveală tot felul de amănunte.

Jurnalista Mara Bănică a declarat la o emisiune de televiziune că Ionela Prodan, al cărei trup a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, a fost o persoană extrem de ordonată și și-a organizat înmormântarea încă de când era în viață. Sicriul alb în care va fi condusă pe ultimul drum a fost alegerea ei.

 „Nu e un secret că suntem prietene cu Ana de mici, ne cunoșteam, am mers la ele acasă. Înante de Paște, i-am urat multă sănătate pentru mama, era foarte tristă. Au făcut enorm fețele pentru a o salva. E o formă de cancer de care se scapă foarte greu. Și-a dorit enorm să trăiască, a fost în Cuba la tratament, în Turcia. Cred că își dorea să o vadă pe Rebeca mireasă.
 A dus boală pe picioare destul de mult timp. Ea nu era atât de slabă…
 Știu de la familie că nu a vrut că oamenii care o iubeau să o vadă bolnavă. Ea a mascat această boală din respect pentru public.
 Eu nu știam că este atât de grav bolnavă. Ea le-a spus fețelor cum vrea să fie înmormântarea. Sicriul alb a fost dorința ei, așa le-a spus fetelor. Și-a ales costumul popular, îți dai seama cât de greu e. Ea a fost foarte bine organizată cu viața ei tot timpul”,  a afirmat jurnalista Mara Bănică.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Close
Închide
  Close