Marcel Toader le-a arătat telespectatorilor, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că se descurcă de minune în bucătărie. Omul de afaceri, care a fost eliminat de la „Ferma Vedetelor”, a preparat drob de miel și a dezvăluit și câteva trucuri pentru ca acesta să iasă perfect.
„Mi-era dor de Paștele în România și m-am gândit să fac un drob de miel. Ceva tipic românesc”, a spus Marcel Toader.
„Ceapa verde și usturoiul proaspăt în drob dau toată savoarea. Secretul unui drob reușit este să pui suflet. Nu punem foarte multe foi de dafin atunci când fierbem carnea pentru că anulează gustul mielului. Este foarte important să ungem tava cu unt, înainte să punem drobul la cuptor”, a adăugat el.
„Nu trebuie turtit foarte mult, pentru că nu mai iese afânat”, a mai afirmat omul de afaceri.
Marcel Toader le-a făcut și urări celor care l-au urmărit:
„Vă urez Paște Fericit, lumină în suflet și să aveți grijă de voi”.
Citește și:
- Marcel Toader şi soţia lui, moment de intimitate la „Ferma vedetelor”. S-au retras în dormitor, departe de ceilalţi concurenţi
- FOTO EXCLUSIV/ După ce au făcut sex în camera servitorilor, Maria și Marcel Toader s-au încins în mare!
- Trei săptămâni de abstinență le-au pus capac! Maria și Marcel Toader au făcut sex în Ferma Vedetelor