Mergi direct la conținut »
Ipostaza în care a apărut Oana Lis. "Vă scap de farmece, datorii și boli" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ipostaza în care a apărut Oana Lis. "Vă scap de farmece, datorii și boli" | FOTO

Ipostaza în care a apărut Oana Lis. „Vă scap de farmece, datorii și boli” | FOTO

Oana Lis știe cum să atragă atenția prietenilor ei din mediul online. Acesta s-a afișat într-o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum.

De Dana Aramă,

Oana Lis a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată cu o haină de blană de culoare roșie, cu o basma foarte colorată înfășurată pe cap și cu bocanci în picioare.

Partenera de viață a fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, nu s-a mai afișat astfel în fața fanilor ei de pe internet.

Într-una dintre imagini, Oana Lis a fost fotografiată în timp ce amesta cu o lingură imensă într-un ceaun.

 

„Vă fac o poțiune magică!???? Vă scap de farmece, datorii și boli!!!?❤️ Vă aduc iubitul (iubita) acasă de oriunde!?❤️☺️ Doar notați contul meu!?❤️☺️?”, a menționat ea, în glumă, în dreptul imaginii respective.

„Alo, bre, știi tu să minți mai bine ca mama? Ia vezi că încalci tratatul vrăjitoarelor”, „Așa l-ai păcălit pe moș?”, i-au transmis fanii.


Citește și:

VIDEO | Imagini terifiante! Momentul în care autocarul este răsturnat de tornadă, filmat de un pasager! „Închinați-vă și rugați-vă”

Close
Închide
  Close