Mergi direct la conținut »
Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, este câștigătoarea iUmor. A donat premiul de 20.000 de euro în direct la tv
Entertainment Libertatea > Entertainment > Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, este câștigătoarea iUmor. A donat premiul de 20.000 de euro în direct la tv

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă, este câștigătoarea iUmor. A donat premiul de 20.000 de euro în direct la tv

Sâmbătă, 1 iunie, a avut loc finala iUmor, sezonul 6. Irena Boclincă, care o imită pe Viorica Dăncilă, este câștigătoarea premiului de 20.000 de euro. Actrița a făcut un gest impresionant în fața tuturor. Ea a donat premiul lui Vasi Borcan, concurentul în scaun cu rotile.

„Mereu am vrut să fac un act de caritate, dar n-am avut bani să fac asta. Acum e momentul”, a mărturisit Irena Boclincă, câștigătoarea iUmor.

Au fost 11 concurenți trimiși de către public, prin aplicația iUmor, în marea finală a sezonul 6. Din ei, doar patru au primit voturile celor trei jurați pentru a merge mai departe în lupta pentru premiul cel mare: Vasi Borcan, Varză, Adi Bobo și Irena Boclincă. Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă,este câștigătoarea celui de-al șaselea sezon iUmor. Publicul a decis și i-a oferit premiul de 20.000 de euro și trofeul.

Citește și

Consulul Robert Hellvig din Almeria povestește că a vrut să deschidă șase secții de votare în loc de patru, dar s-a izbit de refuzul unora dintre autoritățile spaniole. „În Jaén ne-au dat flit total!“

 

Close
Închide
  Close