Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Irinel Columbeanu, apariţie surprinzătoare în faţa juraţilor „Chefi la cuţit”

După o perioadă în care a stat departe de camerele de filmat, Irinel Columbeanu revine într-o ipostază cum nu a mai fost văzut. Afaceristul va participa la „Chefi la cuțiete”, în ediția de marți seara, 8 octombrie.       

De Livia Lixandru,

Aflaţi în cea mai savuroasă etapă a show-ului, aceea a audiţiilor pe nevăzute, cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucătari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale.

Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bază de crab, cu care şi-a propus să îl înveselească pe chef Scărlătescu.

“Îl cunosc pe domnul Scărlătescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit să aflu de ce, dar să te fereascã Dumnezeu să intri în gura lui. Probabil că fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”, a spus Irinel.

Convinşi că este mai degrabă cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rămâne fără cuvinte atunci când vor afla cine se află în spatele acelui preparat.

“Nu mă aşteptam la asta!”,  spune chef Bontea. Deşi nu se află la prima experienţă în bucătărie, Irinel va mărturisi că a fost foarte emoţionat: “Când gâteşti pentru nişte bucătari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”.

Tot atunci, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă, de data aceasta una cu puteri speciale.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

„Astăzi vă bateţi pentru dreptul de a anula o amuletă câştigată de unul dintre ceilalţi chefi!”, a fost mesajul Ginei, care le-a dat mari satisfacţii celor trei chefi.

Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai mediatizați afaceriști din România

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007 , 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.

Irinel Columbeanu a avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan, cu cântăreața Ana Lesko și cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a căsătorit și cu care are o fetiță – Irina Columbeanu.

În anul 2011 Monica și Irinel Columbeanu au divorțat.  În august 2011, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca Irina Columbeanu să rămână cu tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Close
Închide
  Close