MENIU CAUTĂ

„Ispita” Bogdan Alex Vladau, acuzata de uciderea unei femei gravide

Distribuie

Potrivit unui cotidian central, Bogdan Alexandru Vladau este cercetat in stare de libertate pentru uciderea unei femei insarcinate, chiar pe trecerea de pietoni. Acuzat de moartea tinerei Stefania Radulescu (33 ani), dosarul acestuia, care este insemnat cu „Omor din culpa”, se afla la Sectia de Cercetari penale a Politiei Capitalei.
Chiar in ziua de Sfintii Constantin si Elena ( 21 mai a.c.), in jurul orei 22.30, in fata spitalului bucurestean „Bagdasar”, Bogdan Vladau, imbarcat intr-un Jeep, proprietatea prietenei sale, i-a curmat viata Stefaniei Radulescu, chiar sub ochii prietenului ei, ai fratelui si ai cumnatei sale. Asta dupa ce a accidentat si un pusti care se afla pe bicicleta. Impactul a fost atat de puternic incat tanara, care se pregatea sa fie din nou mamica, a fost aruncata mai mult de 20 de metri, fiind proiectata pe capota unui Trabant.
Cercetarile expertilor de la Politia Rutiera releva faptul ca Bogdan nici macar nu a franat inaintea accidentului si ca avea o viteza foarte mare.

Comentarii