De Denisa Macovei,

Pe Oana Mareș am revăzut-o zilele trecute pe covorul roșu la evenimentul E! People Choice Awards România, după o pauză destul de mare de la petrecerile mondene. Se pare însă că fosta soție a lui Augustin Viziru nu și-a ieșit din mână și a urmat îndeaproape „ritualul” vedetelor, mai precis s-a fotografiat la panou, s-a întreținut cu ceilalți invitați și a făcut câteva poze pentru site-urile de socializare. Deși a împlinit 38 de ani, Oana arată fix ca în ziua în care a devenit doamna Viziru și a intrat în atenția presei, ba chiar se poate spune că maternitatea i-a fost ca un bonus, căci în momentul  de față se poate citi fericirea pe chipul ei. Pe lângă împlinirea personală, Oana este bine și din punct de vedere profesional. Chiar dacă a făcut o pauză de pe micul ecran, revenirea „pe sticlă” a fost de bun august,emisiunea pe care o moderează „Oanapp Show” fiind dintre cele mai urmărite la TVR2.

A avut o idilă cu Cosmin Natanticu

Chiar dacă se fac 8 ani de când a divorțat de Augustin Viziru, Oana Mareș nu va putea șterge niciodată amintirea pe care publicul cu ea, și anume acele imagini în care Viziru, pe atunci soțul ei, a mers să o ia din apartamentul lui Cosmin Natanticu, cu care se zvonea că are relație extraconjugală.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Învață arabă! Răzvan Lucescu vrea să-și apropie jucătorii de la Al Hilal, cu care a ajuns în finala Champions League din Asia

FOTOREPORTAJ | Fața murdară a Centrului Vechi din București, capitală vizitată anual de 1,2 milioane de turiști străini

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie