MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2016 15:04

Îți mai aduci aminte de primul câștigător de la ”Vrei să fii miliardar”? Ultimul său film a câștigat un important trofeu în Brazilia

Distribuie

 

Vă mai amintiți de primul câștigător al emisiunii 'Vrei să fii miliardar'? Ei bine, ultimul scurt metraj în care joacă actorul Oltin Hurezeanu a câștigat trofeul 'Festival Do Minuto' Brazilia, cel mai longeviv și prestigios festival pentru filme de 1 minut din lume.

oltinPelicula, o producție românească regizată de Florin Anghel, din distribuția căruia mai fac parte Lia Sinchevici, Vlad Radescu și Flaviu Crisan, a concurat cu sute de filme din întreaga lume. 'Întreaga echipă ne bucurăm de acest trofeu mai ales că, în trecut, festivalul a fost câștigat de nume importante ale cinematografiei precum Fernando Meirelles, dublu câștigător de Oscar', ne spune Oltin.

Actorul Oltin Hurezeanu, cel ce i-a luat primul miliard în urmă cu aproape 15 ani lui Virgil Ianțu, după ce a câștigat emisiunea-concurs 'Vrei să fii miliardar', s-a afirmat în producții de succes, amintim 'Restul e tăcere' (în regia lui Nae Caranfil), 'Supraviețuitorul' (Sergiu Nicolaescu), 'Poveste de dragoste ' alături de Dragoș Bucur și 'Palatul copiilor', ulima producție a lui Bobby Paunescu.

Însăși viața lui Oltin poate reprezenta o sursă de inspirație pentru un scenarist talentat. A fost fost model, stripper, cascador și sportive în lupte de contact.

oltin

the rental

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii