Nunta Angelicăi Rivera (47 de ani) cu guvernatorul statului Mexic, Enrique Pena Nieto, actualul președinte al țării, a fost considerată în 2010 nunta secolului, fiind cel mai mediatizat eveniment.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela “Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele.

 

Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela “La Duena” (“Stăpâna”), dar și cu rolul din „Inimă sălbatică”, unde a jucat alături de Edith Gonzalez și regretatul Eduardo Palomo.  Un alt rol celebru al Angelicăi a fost în producția  “Tequila cu suflet de femeie”.

#EduardoPalomo #Huricane #UlisesMedina #Ulises #AngelicaRivera #HelenaRobles #PersonajesEduardoPalomo 1997

O fotografie postată de PalomoPorSiempre (@palomoporsiempre) pe

Dacă în lumea serialelor de televiziune, înregistra succes după succes, în viaţa personală lucrurile erau departe de a fi roz. În 2008,  Angelica a terminat o relaţie de 18 ani (dintre care 4 de mariaj) cu producătorul Televisa, José Alberto Castro, rămânând să-şi crească singură cele trei fete. Însă, n același an destinul ei a luat un alt curs ce avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Hoy #AngelicaRivera esta de cumpleaños It's #AngelicaRivera birthday today

O fotografie postată de Novela World (@novela_world) pe

Actriţa a acceptat să fie imaginea campaniei “300 compromisos cumplidos” (“300 de promisiuni împlinite”), organizată de Guvern, alături de guvernatorul Mexicului, între cei doi înfiripindu-se rapid o frumoasă poveste de dragoste, iar la începutul lui 2010, Enrique Pena a cerut-o în căsătorie. În ciuda faptului, că a renunțat la cariera ei artistică, imediat ce a devenit doamna Nieta, Angelica Rivera a reușit să-și strângă o avere impresionantă din filmele ce au făcut-o celebră. Se pare că aceasta nu a fost numită degeaba „regina telenovelelor”,  având  în vedere că a făcut doar  din actorie o avere de nu mai puțin de 20.000.000 de dolari, iar, în prezent, aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase și elegante prime doamne.

Mexican president Nieto in Paris

Fotografii: Northfoto/ Instagram

Urmărește-ne pe Google News