DJ Wanda şi Merante sunt prietene bune de doi ani de zile, iar la Amsterdam cele două au pus la cale un recital la Bucureşti care va avea loc cu prilejul redeschiderii sezonului de petreceri de la Square 15.
“Toamna aceasta aduce, pe plan profesional, o colaborare între mine şi Cristiana Tausanu de la Square 15 şi intenționăm să transformăm clubul de pe malul Lacului Herăstrău în cel mai nonconformist loc de distracție din țară. La Amsterdam am fost cu treabă şi intenționez să aduc o serie de artişti neconvenționali în România. Merante va fi invitata specială, însă o să-l aduc şi pe cel mai celebru tatuator din Amsterdam, dar şi pe Violet, o artistă căreia nu îi este frică de nuditate”, declară DJ Wanda.
DJ Wanda a cunoscut-o pe Merante în urmă cu doi ani şi a rămas şocată de asemănarea incredibilă a olandezei cu Amy Winehouse.
“Eu pun muzica de foarte mulți ani la diferite evenimente din Amsterdam, iar la o petrecere chiar am crezut că am onoarea să pun muzică pentru Amy Winehouse. Era, de fapt, Merante Tamar von Amsefort, sosia ei oficială. Ea seamănă cu Amy ca două picături de apă şi cântă exact ca ea. În urmă cu o lună de zile, Merante a cântat la o petrecere privată pentru Madonna, care s-a ridicat în picioare să o aplaude. Merante duce acum viața lui Amy Winehouse şi este tratată ca o celebritate. La petrecerile la care este invitată zboară cu avioane private şi îşi petrece ore în şir semnând autografe şi făcând poze cu lumea”, mai spune DJ Wanda.
Sosia oficială a lui Amy Winehouse va deschide seria evenimentelor din aceasta toamnă de la Square 15 cu un recital de senzație, programat pentru 8 septembrie.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile