Mergi direct la conținut »
Iulia Albu a făcut-o praf. "A intrat în reparații capitale. Remarcăm bidineaua nesigură a artistului Zugra"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Albu a făcut-o praf. "A intrat în reparații capitale. Remarcăm bidineaua nesigură a artistului Zugra"

Iulia Albu a făcut-o praf. „A intrat în reparații capitale. Remarcăm bidineaua nesigură a artistului Zugra”

Iulia Albu a luat-o în vizor pe fosta prezentatoare de televiziune Geanina Ilieș. Fashion-editorul a afirmat că aceasta a avut una dintre cele mai proate apariții din tot anul.

De Dana Aramă,

Fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieș a fost dur criticată de Iulia Albu, pe blogul ei. Iulia Albu a comentat una dintre cele mai recente apariții ale Geaninei Ilieș, care s-a afișat la un eveniment într-o ținută de culoare neagră, foarte bronzată și machiată nepotrivit..

„Anul acesta Crăciunul vine în noiembrie. Una dintre cele mai proaste apariții din tot anul merge către…

Geanina Ilieș a intrat în reparații capitale!

La ea se zugrăvește, se paluxează și se remodelează în același timp.

Cine Dumnezeu, în afară poate de vreo clonă ratată a lui Grinch, și-ar face acele unghii verzi??

Și cum mai exact ajungi să te bronzezi cu 4 nuanțe mai închis pe picioare decât pe decolteu? Nu mă provocați cu decolteul că s-ar putea să POC!-nească! Apropo, locul acestuia nu este imediat sub bărbie, evident.

Revenind la zugrăveală… remarcăm bidineaua nesigură a artistului Zugra…Pardon “machieuz” care a înțeles greșit ce inseamnă “albul ochilor“.

O înțeleg pe Geanina că a ieșit răvășită din lupta cu tot… de unde și coafura tip “cuibar strâmb pe stânga”.

Nu-i nimic, geanta salvează totul! Pentru că, nu-i așa, cui nu-i place o colivă bună?”, a spus Iulia Albu despre Geanina Ilieș.

Citește și: Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

 

Close
Închide
  Close