Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iulia Vântur, apariție de senzație la ziua lui Salman Khan. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Actorul Salman Khan a împlinit 54 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au fost invitați prietenii și familia acestuia. Așa cum era de așteptat, Iulia Vântur i-a fost alături, iar vedeta a atras atenția tuturor cu ținuta sexy pe care a purtat-o.

De Livia Lixandru,

Iulia Vântur nu fost foarte generoasă cu pozele și filmulețele pe rețelele sociale, dar a publicat o imagine cu un mic cadou împachetat, special pregătit pentru Salman Khan.

Unii dintre invitați au publicat filmuleţe şi fotografii cu Iulia Vântur venind la petrecere într-o ţinută extrem de sexy, pe care a purtat-o cu cizme lungi, peste genunchi. Mai mult, românca noastră apare în fotografii şi filmuleţe alături de Salman Khan, în momentul tăierii tortului, potrivit Click.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață. În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Close
Închide
  Close