Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur n-a mai avut încotro, a trebuit să vorbească despre sarcină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur n-a mai avut încotro, a trebuit să vorbească despre sarcină

Iulia Vântur n-a mai avut încotro, a trebuit să vorbească despre sarcină

Invitată de Cătălin Măruță în emisiunea sa, Iulia Vântur a fost luată prin surprindere de întrebarea referitoare la sarcina sa, așa că a trebuit să vorbească sincer despre acest lucru.

Invitată în emisiune, Iulia Vântur a dat detalii despre viața sa în India, dar și despre Salman Khan. ”E foarte bine. Filmează pentru un nou film, care prima serie a fost foarte bun. Da, a fost o vacanţă în familie. Mama lui e o familie extraordinară. Şi mama lui şi tatăl lui au voci foarte bune. Şi tata, tatăl meu. Evident că toţi ascultă piesele, toţi prietenii le ascultă pentru a-mi da feedback. El se joacă cu tot felul de răspunsuri pentru că s-a plictisit să fie întrebat. Când vezi că oamenii tot insistă cu o anumită întrebare şi le dă răspunsuri variate, poate unul îi mulţumeşte. El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credinţelor lui. El se gândeşte că poate partenera lui are şi ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simţi bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguţ. Mă descurc cu piesele. Complimentul cel mai mare a fost că nu şi-au dat seama că piesele sunt făcute de cineva din afara ţării. Mi-e frică să vorbesc în hindi pentru că nu stăpânesc gramatica, fac foarte multe greşeli. Sunt fericită şi pot să vorbesc în română pentru că ei înţeleg. Era programat să stau până marţi, dar m-a anunţat cel cu care am lansat prima piesă că mai pot sta câteva zile”, a declarat Iulia Vântur.

Mai mult, hainele vedetei lăsau impresia că încearcă să ascundă o burtică, așa că Măruță nu a ratat ocazia de a o întreba dacă se dedică muzicii sau dacă își dorește o viață de familie. ”Nu e planificat neapărat să am o carieră. M-am simţit şi ciudat pentru că mulţi oamenii muncesc toată viaţa ca să facă asta şi la mine a fost doar plăcere, pasiune. Cineva mi-a zis într-o zi: ”Cineva ţi-a dat un har, nu-ţi bate joc de el”, a spus Iulia.

Citește și: EXCLUSIV/ «Ferma vedetelor» reîncepe cu schimbări la vârf. Iulia Vântur e OUT, Monica Bîrlădeanu e IN!

Close
Închide
  Close