Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > IULIA VÂNTUR REVINE la "DANSEZ"! Uite ce PROPUNERE DE NEREFUZAT i s-a FĂCUT!

IULIA VÂNTUR REVINE la „DANSEZ”! Uite ce PROPUNERE DE NEREFUZAT i s-a FĂCUT!

De Dana Aramă,

Iulia Vântur este una dintre vedetele de primă mână de la Pro TV. De-a lungul anilor, telespectatorii au putut-o vedea atât în rol de prezentatoare de şiri, cât şi în rol de prezentatoare a show-ului de mare succes „Dansez pentru tine”, alături de Ştefan Bănică Jr.
Deşi s-a spus că blonda s-ar afla în tratative să revină la pupitrul ştirilor, se pare că acesta s-ar putea să rămână prezentatoare la „Dansez pentru tine” şi pentru sezonul următor, potrivit www.ziarulring.ro. Însă, nu se ştie alături de cine va prezenta celebrul show.
Încă nu se ştie cine va prezenta sezonul următor. Momentan suntem în negocieri. Vom vedea ce va fi”, a explicat Iulia Vântur.
Însă, până va afla sigur ce va face în continuare la Pro TV, Iulia Vântur nu se poate plânge că duce lipsă de oferte. Ea a primit mai multe propuneri de nerefuzat din ţara starului Salman Khan, cel despre care s-a spus că i-ar fi iubit. Inclusiv, o colaborarea cu varianta indiană a emisiunii „Dansez pentru tine”.
Vor mai fi multe proiecte la Bollywood împreună cu cei de la «Dancing with the Stars». Am tot mai multe propuneri, printre care şi o piesă de teatru. Momentan nu s-a concretizat nimic”, a declarat prezentatoarea.
 
 
 
 
 
 
 

Close
Închide
  Close