De Dana Aramă,

Începând de duminică, 28 aprilie, telespectatorii o pot urmări pe Iuliana Luciu la  Antena Stars, alături de Andrei Ştefănescu în emisiunea „Ghiceşte vedeta”.  Iuliana Luciu va fi asistenta lui Andrei Ştefănescu.

„Suntem colegi într-un nou proiect care va începe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar dacă priveşti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasă îşi pot da cu părerea”, a spus Iuliana Luciu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

„O nouă emisiune frumoasă, veselă… Emisiunii îi spune „Ghiceşte vedeta”. În spatele unui paravan este o vedetă costumată. Concurenţii trebuie să ghicească cine este după indicii pe care le câştigă”, a completat Andrei Ștefănescu.

„Azi am fost să vorbesc în premiera, la Star Matinal, despre noua emisiune. ❤️ Duminica de la 21.15, fiți cu ochii pe Antena Stars, începe Ghicește vedeta, o emisiune frumoasă! Împreuna cu Andrei Ștefănescu, vă așteptăm să ne distram împreună”, a scris Iuliana Luciu pe contul său de Facebook.


Citește și:

Prima ruptură clară a lui Rareș Bogdan de Realitatea TV: Invitat la Silviu Mănăstire la B1 TV, a spus: „Dumneavoastră mi-ați luat locul, mai avem libere o televiziune și jumătate”

 

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea