Mergi direct la conținut »
VIDEO | Jennifer Lopez și-a șocat fanii cu dezvăluiri incendiare. Unde a făcut sex
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Jennifer Lopez și-a șocat fanii cu dezvăluiri incendiare. Unde a făcut sex

VIDEO | Jennifer Lopez și-a șocat fanii cu dezvăluiri incendiare. Unde a făcut sex

Jennifer Lopez, în vârsta de 49 de ani, a fost invitată în platoul emisiunii "Watch What Happens Live" pentru a-și promova noul film de comedie, Second Act. 

Prezentatorul emisiunii, Andy Cohen, a dat startul unui joc numit „Never Have I Ever” – „Niciodată nu am”. Printre afirmațiile rostite de gazda show-ului s-a aflat și: „Niciodată nu am făcut sex în rulotă” – referindu-se la rulota în care se odihnesc de obicei actorii pe parcursul filmărilor.

Jennifer Lopez a recunoscut că a făcut sex în rulotă, explicând: „Am făcut în jur de 40 de filme, trăiesc în rulotă!”, potrivit metro.co.uk.

Pe parcursul anilor, Jennifer a fost căsătorită cu Marc Anthony și a avut relații cu actorul Ben Affleck și dansatorul Casper Smart. Din anul 2017, cântăreața este iubita lui Alex Rodriguez.

Recent, Jennifer Lopez a cucerit internetul cu o fotografie făcută în intimitatea casei sale. Imaginea a atras like după like din partea fanilor artistei.

FOTO HEPTA


VIDEO/ Momentul din audițiile „Vocea României” care l-a făcut favorit pe Bogdan Ioan la câștigarea concursului


 

 

 

Close
Închide
  Close