Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo, detalii despre noul rol pe care îl interpretează. "Nu ține cont de nimeni și de nimic și funcționează după principiul: după mine potopul" | FOTO

Jojo, detalii despre noul rol pe care îl interpretează. „Nu ține cont de nimeni și de nimic și funcționează după principiul: după mine potopul” | FOTO

Jojo este extrem de încântată de rolul pe care îl interpretează într-un nou serial de televiziune. Actrița a explicat în amănunt cum este personajul pe care îl joacă.

De Dana Aramă,

 

Jojo va da viață personajului Stela într-un nou serial de televiziune – „Liber ca pasărea cerului”, care va fi difuzat ]n cur\nd la Antena 1.

„Dragii mei, sunt extrem de fericită că în sfârșit v-o pot prezenta pe Stela, cel mai nou personaj al meu din serialul „Liber că pasărea cerului” ce va avea în curând premieră pe Antena 1. În prima imagine sunt alături de regizorul Răzvan Savescu, creatorul serialului și al Stelei, cel căruia trebuie să îi mulțumesc mereu pentru acest personaj incredibil!

Câteva cuvinte despre ea dintr-un interviu despre personaj și serial: „Am auzit la un moment dat o expresie făină într-un film: oribil de bogat. Așa e Stela. Oribil de bogată, conștientă de asta și fascinată de tot ceea ce poate face de pe această poziție înaltă.

Dincolo de toate însă e o femeie rănită, o femeie care a trebuit să își construiască ziduri înalte în jur, ca să se asigure că nimeni nu o va mai răni vreodată. Are mereu la îndemână cuvintele precum o sabie și nu se folosește să le folosească sau să utilizeze banii de care dispune pentru a salvă diverse situații.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Merge mereu pe principiul „sunt o doamnă, ce stela mea!” , expresie pe care o folosește destul de des pentru a-și justifica acțiunile și deciziile. Stela vrea să se bucure de viață și să profite de fiecare moment la maxim fără să se gândească la consecințe.

Nu ține cont de nimeni și de nimic și funcționează după principiul: după mine potopul. E că o tornadă într-o livadă plină de cireși înfloriți. După ce trece ea pe undeva oamenii sunt bulversați, însă nu lasă în urmă pustiu, ci o ploaie de petale de primăvară””, le-a mărturisit Jojo fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: Primăria Capitalei lansează aplicațiile prin care bucureștenii pot afla informații despre trafic și parcări și pot semnala gropile

 

Close
Închide
  Close