Mergi direct la conținut »
Jojo a recunoscut pentru prima oară asta de când e cu Paul Ipate. Prima imagine cu actorul și fiul vedetei, Achim
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jojo a recunoscut pentru prima oară asta de când e cu Paul Ipate. Prima imagine cu actorul și fiul vedetei, Achim

Jojo a recunoscut pentru prima oară asta de când e cu Paul Ipate. Prima imagine cu actorul și fiul vedetei, Achim

 Jojo a recunoscut pentru prima oară asta de când e cu Paul Ipate. Actrița a dezvăluit public că iubește la nebunie plantele. Zilele acestea, întreaga familie se relaxează în Grecia.

De Livia Lixandru,

Jojo a recunoscut pentru prima oară ce o face cel mai fericită. Este vorba de plante și locurile cu multă verdeață. Într-un astfel de loc s-a relaxat vedeta în acest weekend, alături de Paul Ipate, Achim și Zora.

Jojo a recunoscut pentru prima oară asta de când e cu Paul Ipate. “Dacă e ceva ce iubesc la nebunie…”

Jojo a recunoscut pentru prima oară care este marea ei plăcere

Daca e ceva ce iubesc la nebunie, sa stiti ca acel ceva sunt plantele. Am o gradina maaare si oriunde merg primul lucru pe care il remarc e frumusetea unei gradini. Acum…as lua maslinii astia acasa, dar nu prea cred ca se poate.?Aici am luat micul dejun. Un loc linistit, perfect, cu o gradina de maslini ca un vis unde Achim s-a jucat frumos iar Zori a dormit copios.

Paul Ipate și băiețelul Cătălinei Grama, din căsnicia anterioară, se înțeleg de minune. Vedeta i-a surprins pe cei doi într-o imagine de colecție. „My best friend #mossu #achimossu #greece #familytime #baieteala #coolhats”,  a scris Paul în dreptul imaginii.

Close
Închide
  Close