Mergi direct la conținut »
Justin Timberlake dezvăluie cum a fost noaptea în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Justin Timberlake dezvăluie cum a fost noaptea în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

În autobiografia sa, Justin Timberlake dă detalii despre momentul în care a cunoscut-o pe Jessica Biel, partenera sa de viață.

De Dana Aramă,

 

Justin Timberlake, în vârstă de 37 de ani, formează un cuplu cu senzuala actriță Jessica Biel. În cartea sa, „Hindsight: And All the Things I Can’t See in Front of Me”, artistul povestește lucruri mai puțin cunoscute despre Jessica Biel, partenera sa de viață și mama copilului său.

„Când am cunoscut-o pe Jess, părea incredibil cât de frumoasă e. Eram la o petrecre la Hollywood… Am făcut un comentariu plin de sarcasm, foarte sec. Nimeni nu l-a înțeles, cu excepția ei. Am vorbit în noaptea aceea. DJ-ul a cântat melodia Lucky Star și am dansat. Și apoi ea a plecat”, își amintește Justin Timberlake.

„Nu i-am cerut numărul de telefon. Nu era momentul. Dar gândurile mele erau la ea: eram într-adevăr interesat de fata asta. Era ceva cu ea”, mai spune artistul.

A doua întâlnire dintre cei doi a avut loc în timpul unui concert pe care artistul l-a susținut la San Diego. O cunoștință comună, care știa că Justin e interesat de Jessica, a fost cea care a dus-o pe actriță la spectacol.

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

„După show, ele urmau să se întoarcă la Los Angeles, iar eu să merg la Anaheim. Le-am întrebat dacă n-ar vrea să vină cu mine…

… Jess și cu mine am vorbit tot timpul, am făcut glume. Înainte să coboare din mașină, am întrebat-o: „Pot avea numărul tău de telefon?””, a mai dezvăluit Justin Timberlake.

Timp de două săptămâni s-au auzit doar la telefon, pentru că el era în turneu. Abia după aceea și-au dat întâlnire și de acolo relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă.

„Am avut multe momente de neuitat. A avut și are o mare influență în viața mea. O admir foarte mult… Ea m-a schimbat, mi-a schimbat viața”, a mai afirmat Justin Timberlake despre partenera sa de viață.

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au cunoscut în anul 2007. S-au logodit în decembrie 2011 și s-au căsătorit în luna octombrie a anului 2012, în Fasano, Italia. Au împreună un copil, Silas, care a venit pe lume în aprilie 2015.

Citește și: OPINIE/ 153 de secunde. Iadul din care nu am învățat nimic

 

Close
Închide
  Close