MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

FOTO | Keanu Reeves şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Distribuie

Keanu Reeves și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în cimentul din fața TLC Chinese Theatre din California și a intrat astfel în rândul celor mai privilegiați actori de la Hollywood. 

Actorul cunoscut în special pentru interpretarea rolului Neo din trilogia ”The Matrix” este unul dintre cele mai iubite staruri. Pe lângă faptul că are o modestie ieșită din comun, Keanu Reeves a făcut o mulțime de acte de caritate cu banii câștigați din filmele în care a jucat.

”Am făcut parte din filmele bine primite şi sunt foarte recunoscător”, a declarat el în cadrul ceremoniei din faţa TCL Chinese Theatre. ”Ele mi-au schimbat viaţa. Ele mi-au dat viaţă. Ele mi-au oferit viaţă. Şi sunt foarte recunoscător faţă de oamenii care s-au bucurat de aceste filme”, a adăugat vedeta.

”Fără susţinerea voastră, eu nu m-aş afla aici”, a mai spus actorul.

Keanu Reeves s-a afirmat în lumea divertismentului prin rolurile interpretate în mai multe filme de succes de la Hollywood, precum ”Point Break” (1991), ”Speed” (1994), trilogia ”The Matrix” (1999-2003) şi franciza ”John Wick” (2014-2019).

Cel mai recent film în care joacă Keanu Reeves, ”John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, va fi lansat la 17 mai în Statele Unite, iar în iunie, actorul va putea fi auzit în producţia de animaţie ”Toy Story 4” a Disney.

Foto: Hepta


OPINIE | Game of Thrones dezamăgește ca viața reală și este un semnal de alarmă pentru societățile în care trăim


 

Citește mai multe despre Keanu Reeves pe Libertatea.

Comentarii