Mergi direct la conținut »
Kourtney Kardashian face show pe net cu fotografii în care apare dezbrăcată | FOTO Galerie foto
6imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Kourtney Kardashian face show pe net cu fotografii în care apare dezbrăcată | FOTO

Kourtney Kardashian face show pe net cu fotografii în care apare dezbrăcată | FOTO

Kourtney Kardashian se expune din ce în ce mai des în ipostaze incendiare în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

De Dana Aramă,

Kourtney Kardashian, în vârstă de 39 de ani, știe cum să se promoveze și cum să capteze atenția internauților. Pe contul său de Instagram, sora mai mare a lui Kim Kardashian postează din ce în ce mai des fotografii în care apare în ipostaze incendiare.

Vedeta își expune trupul în ținute sumare, în lenjerie intimă și chiar nud. Kourtney Kardashian își atinge scopul cu provocatoarele fotografii dat fiind că postările adună numeroase aprecieri din partea internauților.

Una dintre cele mai incitante ipostaze în care s-a lăsat fotografiată Kourtney Kardashian este în cadă, în timp ce face baie. Vedeta apare goală, acoperită cu spumă în zonele intime, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

FOTO: Hepta

Citește și: OPINIE | Deși ministrul Sorina Pintea spune că pacienții vor plăti mai puțin, bolnavii rămân la mâna spitalelor private, dacă vor condiții mai bune

 

Close
Închide
  Close