Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ La 17 ani de la ”planul eșuat” de a se încuscri cu familia Dolanescu, Irina Loghin își mărită fata!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ La 17 ani de la ”planul eșuat” de a se încuscri cu familia Dolanescu, Irina Loghin își mărită fata!

EXCLUSIV/ La 17 ani de la ”planul eșuat” de a se încuscri cu familia Dolanescu, Irina Loghin își mărită fata!

La 80 de ani fără câteva luni, în sfârșit Irina Loghin va fi soacră. Odorul său, Irina, alias Iris ori Irinuca, se va căsători.

De Florian Gheorghe,

Alesul fiicei artistei este un tânăr originar din Târgu-Jiu, cu care Irinuca are o relație de câțiva ani (amândoi lucrează la o mare companie de telecomunicații). Mult așteptatul eveniment, va fi unul care va bloca pentru o seară întreaga tagma a muzicii populare și de petrecere având în vedere respectul de care se bucură distinsa artistă, model profesional pentru sute de artiști.

Distribuția celor care vor încânta mesenii la un faimos palat din apropierea Bucureștiului va fi una generoasă. Chiar și nașii sunt artiști, un cunoscut cuplu de muzicieni prieteni cu Irina Loghin, alături de care au fost în multe turnee, în deschiderea recitalurilor acesteia.

În sfârșit Irina Loghin își vede visul împlinit. Peste câteva zile fi soacră mică!

Irinuca Cernea (40 ani) cântă de mică și nu puține au fost momentele muzicale când a apărut alături de mama sa, cu care a înregistrat multe melodii, încă din adolescență.

Singura situație când pașii Irinucăi au fost aproape de altar a avut loc în urmă cu mai mult de 17 ani, când mama sa, Irina Loghin și-a făcut planuri de ”încuscrire” cu Ion Dolănescu prin fiul acestuia, Ionuț. O relație despre care s-a vorbit enorm în anii de după 89, părinții celor doi fiind printre cele mai mari vedete ale României în acele vremuri când muzica populară era cel mai apreciat gen.

Dar, n-a fost să fie.

Irina Loghin mai are un băiat, Ciprian Cernea, încă neînsurat.

CITESTE SI:EXCLUSIV/ Vrăjimăturica din Gașca Zurli s-a transformat în prințesă. A coborât de pe mătură, s-a îmbrăcat frumos și s-a măritat!

 

Close
Închide
  Close