MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2013 08:03 , de Geo Berciu

La 9 luni după ce a născut, Ellie White, PREGĂTITĂ SĂ SE DEZBRACE! Vezi CUM a revenit la SILUETA PERFECTĂ după sarcină!

Distribuie

Ellie White a născut în urmă cu 9 luni şi acum se declară pregătită să arate întregii lumi că şi-a recăpătat într-un timp record silueta.

Fire extrem de ambiţioasă, Ellie White a urcat pe scenă la o lună după ce a adus pe lume un băieţel, iar acum, foarte încântată de felul în care arată, o bate gândul de a accepta propunerea de a-şi etala nurii venită din partea mai multor publicaţii.

„Mă bate gândul să accept, tocmai pentru că mă simt din ce în ce mai mândră de felul în care arăt. Fac sport folosind programul Delta Training, şi cred că în curând voi fi pregătită să fac pasul cel mare „, a declarat artista, potrivit evz.ro.

Ellie White a devenit fericita mămică a unui băieţel la sfârşitul lunii noiembrie 2012. Pe întreaga perioadă a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesională intensă. După succesul înregistrat de hitul „Sete de noi”, artista a filmat un videoclip în Malta, pentru piesa „Ziua mea”, pe când era însărcinată în patru luni şi a susţinut zeci de concerte până în luna a opta de sarcină.

A slăbit 8 kilograme în 3 luni şi jumătate

Cântăreaţa Ellie White se laudă din nou cu forme perfecte, ea reuşind să slăbească după naştere cu trucuri inspirate din medicina tradiţională chinezească. La sfatul unui nutriţionist, Ellie White a reuşit să slăbească 8 kilograme în doar 14 săptămâni consumând fructe goji şi ceai de ghimbir.

Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji şi iaurt cu fructe goji, iar între masa de prânz şi masa de seară cântăreaţa ia o gustare ce include doar fructe goji uscate.  

Artista îşi datorează forma de invidiat şi ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare. „După ce îl adorm pe Mihăiţă obişnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraş chiar dacă am avut o cină mai bogată în calorii.”

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii