Mergi direct la conținut »
La aproape un an după ce a fost victima unui jaf armat, Kim Kardashian a fost din nou prădată de hoți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La aproape un an după ce a fost victima unui jaf armat, Kim Kardashian a fost din nou prădată de hoți

La aproape un an după ce a fost victima unui jaf armat, Kim Kardashian a fost din nou prădată de hoți

Kim Kardashian a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an, când a fost amenințată cu arma, în camera ei de hotel din Paris. Vedeta a vorbit de mai multe ori că acel moment a marcat-o, iar acum... ea a fost din nou prădată de hoți. Mai precis, un infractor a reușit să intre pe proprietatea ei și a soțului ei, din Bel Air.

Hoțul a reușit să intre în parcare, însă a fugit atunci când a văzut agenții de pază că scot armele. Astfel, el a fost împiedicat să ajungă în locuință, însă chiar și așa, el a reușit să fugă cu un iPhone care aparținea angajaților.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe suspect, care nici măcar nu a încercat să-și acopere fața. Ulterior, el a mers la proprietatea vecină, care aparține comedianei Kathy Griffin, unde a vandalizat un vehicul și a furat o geantă.

Mai multe vedete, prădate de hoți

Acesta este cel mai recent incident care are loc în apropiere de Los Angeles. Mai multe vedete au fost victimele hoților. Mariah Carey a rămas fără genți și ochelari de soare în valoare de 50.000 de dolari, în urma unei spargeri. Jason Derulo, David Spade, Emmy Rossum, Rachel Bilson și alții au fost și ei vizați de hoți. Rapperul A$AP Rocky a rămas fără un milion de dolari în urma unei spargeri. În luna martie, sora lui Kim Kardashian, Kendall Jenner, a fost și ea victima unui jaf. Infractorii au reușit să-i fure bijuterii în valoare de 200.000 de dolari.Cea mai mare lovitură rămâne jaful din Paris. Kim Kardashian a rămas fără bijuterii în valoare de 11 milioane de dolari.


Citește și: EXCLUSIV/ Ștefan Bănică Jr. abia s-a însurat, dar a plecat cu băieții la munte. S-au închis într-o vilă la Poiana Țapului


Close
Închide
  Close