Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur, emoționată până la lacrimi. E departe de țară, dar nu are cum să uite | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Iulia Vântur, emoționată până la lacrimi. E departe de țară, dar nu are cum să uite | FOTO

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant de ziua de naștere a tatălui ei.

De Dana Aramă,

 

Iulia Vântur se află la mii de kilometri distanță de România, dar este cu sufletul alături de toți cei dragi. Zilele acestea, tatăl fostei prezentatoare de televiziune și-a aniversat ziua de naștere. Din păcate, Iulia Vântur nu a putut fi alături de familia ei, însă a transmis un mesaj plin de emoție pentru părintele ei.

Mesajul este însoțit de mai multe imagini dintr-o vacanță pe care vedeta a petrecut-o alături de părinții ei anul acesta.

„La mulți ani, tata! Te iubesc ❤️? Sunt norocoasă să îi am, sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi-au dăruit părinții mei, din clipa în care m-au adus pe această lume. Vă port în suflet mereu ❤️”, a spus Iulia Vântur de ziua de naștere a tatălui ei.

 

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetelor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Close
Închide
  Close