De Livia Lixandru,

Serena s-a întors acasă cu dantura spartă după ce a fost lovită de un alt copil, motivul fiind, conform declarațiilor vedetei, culoarea pielii.

Deși Laurette nu ține legătura cu fostul partener, Mihai Ștefan, vedeta a dezvăluit pentru VIVA! că acesta s-a implicat în incident.

 „Am înțeles că a fost și el la școală azi dimineață”, a mărturisit Laurette pentru VIVA!, refuzând să facă alte declarații pe subiect.

Apelul disperat făcut de Laurette pe contul de socializare

Zilele trecute, Laurette a scris un mesaj disperat pe contul de socializare, după ce fetița ei, Serena, a fost bătută și umilită de un coleg la școală. Mulatra povestește că nu este pentru prima oară când se întâmplă asta.

„Toată copilăria mea, și mai apoi adolescența au fost umbrite de răutatile colegilor de școală legate de culoarea pielii mele. Am sperat că odată cu trecerea la democrație, cu eliberarea de sechelele comuniste, cu deschiderea către Vest, cu evoluția socială, aceste lucruri vor dispărea.

Discriminarea rasială în Europa anului 2019 pare scenariu de film. Din păcate, copila mea trăiește același scenariu pe care și eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru că este de culoare. Pentru că școala în care învață NU ia măsuri.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Pentru că părintii copiilor care o jignesc si o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate. Pentru ca violența este, practic, una din materiile care se “ predă” cu brio în școlile din România. Joi, fetiței mele i-a fost spartă dantura de către un coleg care nu e la primul incident de genul acesta.

Bullyingul repetat la care este supusa Serena de către acest copil a fost tolerat de școala, plângerile mele au fost considerate “răsfăț tv”, a scris Laurette.

Laurette cere sprijinul Ministrului Învățământului. „Astazi mă văd nevoită să cer public doamnei ministru a Învățământului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni.

Copilul meu este un copil educat crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie~, a fost mesajul lui Laurette.

Citeşte şi:

Iohannis și Dăncilă, confruntare de la distanță. Cum au răspuns cei doi candidați la întrebări comune

Ce apărări mai găsesc judecătorii pentru violatori: vânătăile nu erau de la constrângerea fizică, ci de la faptul că actul sexual s-a petrecut în mașină!

Procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar cinci ani. A avut o ascensiune uluitoare, deși secţia sa a finalizat un singur rechizitoriu într-un an

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult