Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Leo Iorga, înlocuit în Compact B în timp ce se află la tratament în Germania. Trupa și-a luat alt solist
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Leo Iorga, înlocuit în Compact B în timp ce se află la tratament în Germania. Trupa și-a luat alt solist

VIDEO/ Leo Iorga, înlocuit în Compact B în timp ce se află la tratament în Germania. Trupa și-a luat alt solist

În vreme ce Leo Iorga traversează una dintre cele mai grele perioade din viață, fiind internat de trei săptămâni într-o clinică din Germania, colegii săi din Compact B au decis să meargă mai departe cu un nou solist.

De Florian Gheorghe,

Leo Iorga a fost înlocuit în Compact B cu Codruț Croitoru, un apropiat al găștii de rockeri, solist într-un alt proiect al lui Adrian Ordean, formația Schimbul 3.

Ordean & Co pun această decizie pe seama concertelor pe care le aveau deja stabilite (și care încep în acest weekend) și spun că hotărârea lor i-a fost adusă la cunoștință artistului suferind. Doar că momentul nu e deloc bun: Leo Iorga se află în Germania, unde face chimioterapie, după o serie de noi intervenții cu laser la singurul său plămân.

„În Compact B a venit un nou și talentat solist”

Inițial, locul lui Leo Iorga în fruntea Compact B îi fusese predat, până la însănătoșirea titularului, lui Adrian „Coco” Tinca, chitaristul bass al grupului. Până la urmă însă, Adrian Ordean a preferat să aducă un solist familiarizat cu stilul trupei, în calitate de rezervă.

„Da, în Compact B a venit un nou și talentat solist. Despre venirea sa știe și Leo Iorga, el ne-a dat consimțământul său”, ne-a confirmat Leluț Vasilescu, instrumentist care a petrecut 36 de ani în Compact.

Leo Iorga nu a putut fi contactat, fiind în convalescență, iar soția acestuia s-a limitat la a ne spune că „Leo are acum propria sănătate ca prioritate”.

Leo Iorga se află la tratament în Germania, unde urmează să fie operat la singurul său plămân


Citește și:

De-o lună în America, Andreea Bănică plânge de dorul copiilor. „Sunt îngrijorată, niciodată n-am stat atât de mult departe de ei”

Close
Închide
  Close