Mergi direct la conținut »
Acum militează pentru familii tradiționale, dar Liana Stanciu nu crede în căsătorie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Acum militează pentru familii tradiționale, dar Liana Stanciu nu crede în căsătorie

Acum militează pentru familii tradiționale, dar Liana Stanciu nu crede în căsătorie

Liana Stanciu a stârnit în ultima perioadă valuri de controverse, împărțind în două tabere: cei care susțin că mariajul nu poate exista decât între un bărbat și o femeie contra cei care pledează pentru drepturile minorităților sexuale. Cu toate acestea, nici măcar ea nu părea prea convinsă de aceste valori pe care acum le susține.

De Emil Bodin,

1

Totul a început de când Coaliția pentru familie a inițiat strângerea a 3 milioane de semnături pentru a propune Parlamentului o revizuire a Constituției. Liana Stanciu este o susținătoare a campaniei, implicându-se activ în calitate de endorser.

Luni va fi o zi mare. Coaliția pentru familie înmânează Parlamentului cea mai mare și mai impresionantă scrisoare. Este o scrisoare cu peste 3 milioane de semnături, probabil cel mai important eveniment pentru protejarea familiei. Pentru că e prima dată când trei milioane de români au semnat proiectul pentru revizuirea Constituției, pentru a se recunoaște fără echivoc faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie.

Se pare că viziunea de acum a Lianei Stanciu despre familie și căsătorie a fost diferită în trecut. “Eu nu prea cred în chestia cu hârtia”, declara ea despre Sfânta Taină a Căsătoriei”, în urmă cu 17 ani, în cadrul unui articol din ediția lunii august 1999 a revistei Tv Mania.

Conform declarațiilor din cadrul interviului TvMania, vedeta radio considera că formula iubit- iubită-animal de casă se poate numi familie, fără probleme.

lianaliana

Neva este copilul nostru. Este un husky superb. Suntem ca o familie. Gândim ca o familie.

Pe-atunci, Liana avea o relație de nouă ani cu Cătălin, pe care l-a cunoscut atunci când era foarte tânără.

foto: TvMania

 
 
Close
Închide