De Dana Aramă,

Denisa Manelista a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de doar 27 de ani, după o luptă grea cu o boală cumplită la ficat.

Denisa Răducu a fost înmormântată în satul natal, Ștefănești, mii de oameni venind să o conducă pe ultimul drum pe tânăra artistă.

Bioenergo-terapeutul Lidia Fecioru a comentat despre destinul tragic al Denisei Manelista.

„Nu cred că există familie care să nu aibă un antecedent cu vreun blestem oarecare. Blestemele vin pe familiile unde sunt sinucideri.

Dacă îţi pui ştreangul de gât, îţi creezi blesteme în familie pe nouă neamuri, dar altfel… nu e vorba de blesteme. Mie îmi pare rău de tinereţea ei. Când pierzi pe cineva, despărţirea este dureroasă, dar trebuie să înţelegem că noi nu suntem veşnici şi nu trăim toţi 60 de ani.

De obicei, aceste morţi, cum a avut-o Denisa – scurt, subit, dureros – se întorc sub forma de bucurie în familie.
Adică, de exemplu, cineva din familia ei poate să aibă un copil. Este cumva legea compensaţiei. Se păstrează un echilibru, este circuitul destinului”, a spus Lidia Fecioru la un post de televiziune.


Citește și: EXCLUSIV/ Inna are iubit american, consideră Barcelona cea de-a doua sa casă, dar refuză să emigreze. ”Vreau să rămân cetățean român”


 

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."
GSP.RO

Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep rupe tăcerea, ce s-a întâmplat de fapt: "Nu a fost frumos..."