MENIU CAUTĂ

Liviu Vârciu va fi din nou tătic de fetiță. „Nu mă opresc până nu fac băiat”

Distribuie

Liviu Vârciu va fi din nou tătic de fetiță. Artistul a dezvăluit sexul bebelușului său, care urmează să vină pe lume.

Liviu Vârciu se pregătește să devină tătic pentru a doua oară. Actuala sa iubită. Anda Călin, cu care formează un cuplu de la începutul acestui an, este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță, după cum a dezvăluit Liviu Vârciu.

Artistul a fost căsătorit o singură dată, dar mariajul său nu a rezistat în timp. Liviu Vârciu mai are o fetiță, Carmina Maria. Aceasta este rezultatul unei relații pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu.

Liviu Vârciu va fi din nou tătic de fetiță. „Nu a fost nicio greșeală, eu mi-am dorit încă un copil”

 

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre viitorul său bebeluș în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„E fetiță. Sunt foarte fericit, împlinit! Eu mi-am dorit și mi mulțumesc copii foarte mulți. Oricum nu mă opresc până nu fac băiat. Sunt convins cu Dumnezeu are simțul umorului dezvoltat. Da, ce am aflat până acum, 70% șanse sunt ca cea din pântec să fie fetiță. Sper să semene cu bunicii. Să se arunce spre bunica mea”, a declarat Liviu Vârciu, care nu are, însă, planuri de căsătorie.

„Nu a fost o greșeală… Nu a fost nicio greșeală, eu mi-am dorit încă un copil. Nu știu ce om care află vestea că e părinte nu e fericit. Fata cu care sunt e o fată înțelegătoare. Cu mine chiar îți trebuie răbdare. Sunt împlinit din punctul ăsta de vedere”, a mai spus artistul.

Comentarii