„Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit!

Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă «asta-i tot», adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămână și din când în când mai «trag» câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!”, a mărturisit Lucian Viziru.

1985576983351976548328071983500342246242693nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În prezent, Lucian Viziru realizează un podcast și este foarte activ în mediul online. Nu e străin nici de afacerile în domeniul imobiliar.

„(…) Deocamdată mă ocup de imobiliare și de YouTube mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, TikTok, chestii de genul ăsta și am observat că-mi place foarte mult.

(…) Am venit cu profesia de instructor de tenis în România, dar am băgat-o în «sertar». Mă plictisesc… Îmi place să găsesc provocări noi de fiecare dată!

Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”, a mai spus Lucian Viziru.

Urmărește-ne pe Google News