MENIU CAUTĂ

Mădălin Ionescu, la un pas să-i fie spart contul de Facebook. „Aceste mizerii umane nu realizează”

Distribuie

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este foc și pară. Acesta a fost la un pas să cadă victimă hackerilor, care au încercat să-i spargă contul de Facebook. Pe internet, Mădălin Ionescu a anunțat că cineva a încercat să-i spargă contul personal de pe rețeaua de socializare. Fostul moderator TV a fost extrem de dur în mesajul pe care l-a postat în mediul online.

„Astăzi a avut loc o noua tentativă a unor infractori mărunți de a-mi sparge contul de Facebook! Aceste scame, aceste mizerii umane nu realizează că nu se pot ascunde în spatele unor IP -uri!

Indivizii au intrat in registru penal și vor fi identificați fără nici cea mică dificultate… Așa își complica unii viața … din teribilism sau prostie cruntă! Astea sunt cele mai stupide fraude!”, a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Citește mai multe despre Madalin Ionescu și Facebook pe Libertatea.

Comentarii