MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 10:38

Mădălin Ionescu și-a cerut din nou nevasta în căsătorie. Se pregătesc de reînnoirea jurămintelor la 7 ani de la nuntă

Distribuie

Fostul moderator TV Mădălin Ionescu a cerut-o din nou în căsătorie pe jurnalista Cristina Șișcanu. Cei doi au cumpărat verighete și se pregătesc de reînnoirea jurmănintelor, la șapte ani de la nunta lor.

Mădălin Ionescu și partenera lui de viață, Cristina Șișcanu, se pregătesc de un eveniment important din viața lor. Cei doi sărbătoresc șapte ani de căsnicie și au decis să-și reînnoiască jurămintele.

Fostul prezentator de televiziune și soția lui jurnalistă au mers la un magazin de bijuterii, de unde și-au achiziționat verighete. Mădălin Ionescu a anunțat că și-a cerut din nou nevasta în căsătorie. la rândul ei, Cristina Șișcanu a mărturisit că este foarte bucuroasă că va purta verighetă, dat fiind că nu a mai purtat bijuterii de când acestea i-au fost furate în momentul în care, în urmă cu câțiva ani, le-a fost spartă casa.

„Cum e să-ți ceri din nou soția de… soție ? Ei bine … am comis-o' și mă simt minunat! Am achiziționat verighetele și un inel de logodnă cu diamant, realmente superb! Mi-a luat ceva timp până să mă decid . Am trecut pragul mai multor case de bijuterii , unele cu renume internațional… Cristina a fost cu adevărat marcată de inelul de logodnă, ceea ce pentru mine e perfect! Am vrut sa va împărtășesc aceste rânduri în speranța că vă veți bucura alături de noi !”, a precizat Mădălin Ionescu.
„Din 2013 nu am mai purtat verighetă… mi-au fost furate toate bijuteriile când ne-a fost spartă casa. A fost singura dată cand mi-am dat jos verigheta și inelul de logodnă… De atunci am tot zis să ne facem alte verighete și nu am apucat pâna acum când ne-am hotărât să ne reînnoim jurămintele la 7 ani de la nuntă. Astăzi am fost și le-am luat! Sunt superbe! O să vi le arătam în curând. Mai sunt câteva zile pâna la eveniment… am emoții”, a anunțat Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.

Mădălin Ionescu este un cunoscut realizator și prezentator de televiziune, care de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni de succes. Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Comentarii