MENIU CAUTĂ

Mădălina Ghenea, o vedetă modestă: „Nu mă văd atât de faimoasă”

Distribuie

„Nu mă văd atât de faimoasă, nu sunt atât de cunoscută cum mă văd alţii. Mama e mândră că eu sunt azi aici. Că am apărut apoi într-o poză cu o anume persoană e mai puţin important. Aş vrea să se vorbească mai mult despre ce fac şi nu despre pozele acelea. Am în jurul meu atât de multe persoane frumoase în interior şi exterior”, a spus Mădălina, potrivit Acces Direct de la Antena 1.
Mai mult, ‘olteanca lui DiCaprio’ a dezvăluit că nu i-a fost uşor să stea departe de familia sa timp de un deceniu, timp în care a muncit pentru cariera ei: „10 ani petrecuţi departe de casă nu au fost chiar uşori. Sunt foarte ataşată de familie, mi-a fost greu fără ai mei, dar pas cu pas lucrurile se întâmplă şi mă bucur foarte mult de rezultat. Nu mi-am dorit niciodată să fiu model, iar azi părinţii mei mă vor vedea pe marele ecran”.

Filmul în care a jucat e despre o româncă

„Irina pare acea fată perfectă pe care şi-o doresc mulţi, acea fată din reclamele tv, din reviste, pe care o întâlneşti la fiecare pas, pare perfectă dar ascunde foarte multe defecte. Nu există acea perfecţiune, dar nici nu o căutăm prea mult”, a mai declarat Mădălina Ghenea.

Comentarii