Mergi direct la conținut »
Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea participă la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Românca și-a făcut apariția la Hotelul Excelsior, unde a fost protagonista unei ședința foto.

Vedeta a purtat un costum de culoare roșie, care i-a venit perfect, ținuta fiind accesorizată cu o pereche de sandale foarte fine, cu toc cui.

Mădălina Ghenea a pozat cu zâmbetul pe buze și a atras privirile tuturor celor care s-au aflat în prejmă.

După despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia, pentru a-și continua cariera artistică. A luat-o și pe fiica ei, Charlotte.

Miercuri a debutat cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film, care va dura zece zile, până pe 7 septembrie. Festivalul de Film de la Veneţia este cel mai vechi festival cinematografic din lume.

Prima ediţie a fost ţinută în 1932, la iniţiativa lui Giuseppe Volpi, iar marele trofeu al competiției, „Leul de Aur”, s-a acordat pentru prima dată în 1952. Festivalul de Film de la Veneția este celebru în toată lumea, iar cineaștii de seamă îl consideră printre cele mai importante alături de Festivalul de la Cannes și Premiile Oscar.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close