Aflată pe o scenă din Brisbane, Australia, Madonna a reușit să stârnească din nou un val de critici din partea fanilor ei. Cântăreață a ales o tânără din public, care ulterior s-a dovedit a fi și minoră, și a chemat-o pe scenă. Fără să stea prea mult pe gânduri, uitându-se la cât de bine arăta adolescenta, Madonna i-a tras pur și simplu bluza, un top fără bretele, și a lăsat-o astfel pe fată cu sânii la vedere.

Vezi aici imaginile în care Madonna îi trage bluza fetei

Potrivit Daily Mail, fata de pe scenă are 17 ani și nu crede că este mare lucru ceea ce s-a întâmplat.

”Numai eu pot decide dacă am fost umilită sau nu? De ce crede cineva că m-aș putea simți umilită de sânii sau mameloanele mele? Nu mi se pare că sânii mei sunt mare scofală”, a declarat adolescenta.

Cu câteva zile în urmă, tot în timpul unui concert în Australia, Madonna și-a șocat fanii când a apărut pe scenă îmbrăcată ca un clovn, iar la un moment dat a izbucnit în lacrimi pe scenă, în timp ce bea vodcă dintr-un pahar, tot în timpul unei melodii dedicată fiului ei.

Dar turneul din Australia nu este singurul unde artista a reușit să surprindă pe toată lumea. În 2013, în timpul MTV Music Awards, Madonna a stârnit un val de controverse după ce s-a sărutat pe scenă cu Britney Spears și Christina Aguilera.

MTV Video Awards 2003 - Screen Shots

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste