De Andreea Romaniuc Archip,

Maia Morgenstern nu este genul de părinte care să își influențeze copilul în alegerea profesiei. Cu toate acestea, atât Tudor Istodor, cât și Cabiria Morgenstern au ales să îi calce pe urme. Mezina familiei, Isadora, este liceană, are 16 ani, așa că mai are timp să își aleagă domeniul în care va face performanță. “Satisfacția mea este că fiecare dintre copiii mei își urmează dorințele, vocația, ceea ce visează să facă în viață, încearcă cel puțin”, ne-a spus Maia Morgenstern.

Tudor Istodor a suferit din pricina meseriei mamei sale

De-a lungul timpului, Maia Morgenstern s-a străduit să îmbine armonios responsabilitățile de mamă cu proiectele profesionale, încercând să păstreze un echilibru între cele două planuri. Cu toate acestea, fiul său cel mare ar fi vrut-o mai mult timp aproape.

Tudor Istodor și Maia Morgenstern

„Tudor suferea pentru că profesiunea mea mă ținea nu de puține ori departe de viața de familie și de atenția pe care niciodată nu e destul să o arăți copiilor tăi și părinților, niciodată nu e destul, totdeauna e prea puțin și s-ar putea mai mult, aceasta este părerea mea. Asta a fost existența mea și atunci pe tema asta lui Tudor nu i-a fost ușor și se și exprimă în sensul acesta”, a declarat, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

Maia a jucat pe aceeași scenă atât cu Tudor, cât și cu Cabiria

Astăzi, Tudor Istodor este un actor cunoscut și apreciat, iar mama și fiul au avut ocazia, de-a lungul timpului, să împartă scena. Și Cabiria i-a fost parteneră în spectacole. Cum a trait celebra actriță un astfel de moment?

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

“A fost emoționant, tulburător, exercițiu suprem de generozitate. Ca actor – vorbesc despre mine și nu dau gen definiții generale și sentințe – evident îți dorești și e normal să atragi atenția asupta ta prin însăși condiția de actor. Ești pe scenă, ești în fața publicului, vrei atenție, toți ochii să fie ațintiți asupra ta, a ceea ce faci, a ceea ce construiești, – jucând cu copilul meu pe scenă, fie că vorbim de Tudor, fie că vorbim de Cabiria, instinctul matern și instinctul de actor sunt doi vectori cu direcții total diferite, chiar antagonice.

Cabiria și Maia Morgenstern

Când se contopesc lucrurile acestea și vrei ce e mai bine pentru copilul tău construind însă ca partener onest și puternic de scenă o situație, o relație, un adevăr scenic, atunci cred că este generozitatea supremă”, ne-a povestit Maia Morgenstern.

Foto: Dumitru Angelescu / Facebook

Citeşte şi:

Maria Buză și-a închis restaurantul de la mare și renunță și la cel din București! Erau găuri în buget

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri