Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, dezvăluiri inedite despre viaţa sa, la începutul carierei: "Din primul salariu mi-am cumpărat pantofi şi i-am purtat 15 ani"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern, dezvăluiri inedite despre viaţa sa, la începutul carierei: "Din primul salariu mi-am cumpărat pantofi şi i-am purtat 15 ani"

Maia Morgenstern, dezvăluiri inedite despre viaţa sa, la începutul carierei: „Din primul salariu mi-am cumpărat pantofi şi i-am purtat 15 ani”

“Nu am timp liber”, a povestit recent actriţa aflată la Sibiu, unde a jucat în rolul principal al piesi “Maitreyi”.
Şi nici nu e de mirare având în vedere că, pe lângă familie şi copii, pregăteşte piese de teatru, joacă în seriale TV, conduce Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti şi, când poate, merge la teatru ca simplu spectator.
“Asta mă formează. Văd multe spectacole. Mi-aş dori să le văd pe toate. Chiar mi se pare interesantă mişcarea de teatru independent ce există acum în România”, a declarat Maia Morgenstern.
Actriţa iubită de milioane de români nu a visat însă din copilărie că va ajunge pe scenă, ci era convinsă că va deveni medic.

În copilărie visa să fie medic sau balerină

“Cred că era tare complicată povestea asta cu tot ce presupune şcoala de medicină, cu o anumită latură crudă, o realitate despuiată de ornamente. Cred că nu aş fi rezistat unei vieţi de medic. Dar pediatria mă înduioşează tare”, a povestit actriţa.
Următorul gând a fost de a deveni balerină, însă nici acesta nu s-a împlinit. “Părinţii mei nu au fost de acord, li s-a părut o existenţă mult prea dură, o muncă intensă, fără oprire. Mă vedeau fragilă”, explică Maia.
Meseria pe care a ales-o nu a fost nici pe departe mai puţin solicitantă. “Nu aş lua-o de la capăt. E absolut clar că sunt împăcată, echilibrată şi mi se pare absolut minunat că au trecut anii şi că am parcurs experienţele astea. Nu, nu aş lua-o de la capăt cu nimic”, a mărturisit artista, care toată viaţa a trăit din teatru.
Primii săi bani câştigaţi au venit tot din acest domeniu şi cei mai mulţi au fost investiţi în… o pereche de pantofi. “Din primul salariu, mi-am cumpărat o pereche de pantofi, pe care cred că i-am purtat 10 sau 15 ani”, a mai povestit Maia Morgenstern, care în continuare se concentrează tot pe viaţa sa pe scenă sau lângă oamenii care fac acelaşi lucru. “Nu e uşor, se ivesc piedici, probleme ce necesită soluţii. Şi se găsesc soluţii”, a încheiat artista.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close