Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern a renunțat la funcția de director al Teatrului Evreiesc de Stat. Motivul pentru care a luat această decizie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern a renunțat la funcția de director al Teatrului Evreiesc de Stat. Motivul pentru care a luat această decizie

Maia Morgenstern a renunțat la funcția de director al Teatrului Evreiesc de Stat. Motivul pentru care a luat această decizie

Maia Morgenstern a renunțat la funcția de director al Teatrului Evreiesc de Stat. Actrița a decis să ia această decizie din motive personale.

De Dana Aramă,

Renumita actriță  Maia Morgenstern, care anul acesta a împlinit 55 de ani, era director la Teatrul Evreiesc de Stat din Capitală din anul 2012. Potrivit adevarul.ro, artista a decis să renunțe la această funcție.

Informaţie este confirmată şi de un anunţ al Primăriei Municipiului Bucureşti, instituţie în subordinea căreia se află TES.

Conform acestui anunţ, Maia Morgenstern, care afirma despre ea că este o soție imposibilă, „s-a retras în timpul procedurii”, ceea ce înseamnă că a renunţat la a continua activitatea de manager al teatrului.

Actriţa nu doreşte să rămână nici interimar în această funcţie, până la organizarea unui nou concurs.

Surse din cadrul Primăriei au declarat, pentru publicația mai sus-menționată, că deşi Maia Morgenstern a primit note mari la proiectul de management şi la evaluare, în cadrul ultimei sesiuni a precizat în faţa comisiei că renunţă la funcţie din motive personale.

Close
Închide
  Close