Alături de fotografie, mulatra a postat și un mesaj lung, în care povestește cum s-a întâmplat totul, pas cu pas.

„El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea).? Poza aceasta e făcută în urmă cu 6 ani, după 25 de ani de căutări.
În spatele acestei fotografii stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina. ?

Tatăl meu a plecat când aveam un an. Mami era tânără, cu mine în brațe, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu când eu o să vreau să-l cunosc, ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam 7 ani , îmi aduc aminte că eram îmbrăcată intr-un halat vișiniu și mă rugam și număram stelele.

Acela a fost un moment în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorinta să-mi întâlnesc tatăl natural. Știam că mă ascultă, știam că într-o zi o să se întâmple. Anii au trecut, eu îl căutam în fiecare an. Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere.

După mulți ani în care nu primeam niciun răspuns, până la urmă prin diferite cunoștințe arabe am reușit să găsesc un semn. Mi-au spus că tatăl meu nu mai trăiește. Am plâns, nu înțelegeam de ce. Eu credeam în visul meu. Eu știam că o să-l găsesc.

Așteptasem atâția ani. Au mai trecut 6 luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, știam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam în mine și în EL.

Majda Aboulumosha și-a găsit tatăl după 25 de ani. A publicat prima imagine cu acesta. Cum arată bărbatul acum. „Mi-au spus că nu mai trăiește”

Fără să spun nimănui, am mers la Ambasada Libiei. Mi-am făcut curaj și m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am ruga , în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Că nu vrea nimic, doar să dau mâna cu el.

După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatălui), care mi-a spus ca tatăl meu trăiește . ? I-am zis că știu! Am simțit!
Ne-am auzit pentru prima dată la telefon și i-am spus că eu când îi scriam moșului îi spuneam că vreau să-l cunosc de Crăciun pe tata”, povestește Majda.

„Nu am judecat, pentru că ar fi fost nedrept”

Majda a continuat seria dezvăluirilor emoționante. „Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reușit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit împreună o lună. S-a întors fix când Jacqueline, fetita mea, avea un an , vârsta pe care o aveam eu când el plecase. I-am zis că nu s-a schimbat nimic ?

Nu l-am judecat, așa cum se așteptau mulți. Știți de ce?! Pentru că mama este o eroină. Pentru că mama a avut grijă de sentimentele mele, înainte să pună durerea ei în față.

Nu am judecat pentru că ar fi fost nedrept. Primisem exact ce îmi doream. La ce oare buna judecată? Anii erau trecuți, era important sa știu sa traiesc prezentul. Nu am judecat pentru că mama mea îmi este mama, tata, prietena, dragoste . ♥️

Sunt un om bogat, Dumnezeu mi-a oferit 2 tati, unul alb și unul negru, ca sa fie echilibru. ?❤️Pe Tatăl vitreg îl iubesc pentru ca a avut grija sa-mi vorbească blând, iar pe tatăl natural îl respect ca mi-a dat viața.

Ție, om drag, îți spun atât ! Să crezi în tine, în visul tău. Să nu judeci după aparențe, să-ți vindeci traumele și sa-ți îmbrățișezi toate urmele și rănile lăsate. Ești făcut sa evoluezi ?♥️Ești făcut să lupți pentru visul tău și sa oferi iubire in jurul tău ! Încearcă sa vezi mereu partea pozitivă din viața ta ?”, a fost mesajul Majdei.

Citeşte şi:

SURSE MEDICALE: ÎPS Pimen a primit trei doze de plasmă convalescentă, cel mai nou tratament anti-COVID din România. Primul pacient tratat astfel a ieșit de la Terapie Intensivă

Ioana și Ilie Năstase divorțează, deși declarase că plănuiesc nunta. Soția fostului tenismen s-ar fi săturat de violența verbală

Un fost corporatist și o asociație fac școala online accesibilă pentru elevii din Rudeni, Chitila. Primele tablete au ajuns la copii: “De ce plângeţi, domnu’ învăţător?”

Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
PARTENERI - GSP.RO
Reacția extrem de dură a Anamariei Prodan după ce Gigi Becali a fentat-o și a râs de ea
Horoscop 28 ianuarie 2021. Peștii ar fi bine să ia o pauză, ca să poată tempera impulsurile distructive
HOROSCOP
Horoscop 28 ianuarie 2021. Peștii ar fi bine să ia o pauză, ca să poată tempera impulsurile distructive
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Știrileprotv.ro
Viața în țara cu cel mai strict lockdown. Oamenii nu au voie nici să meargă la magazin
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Telekomsport
Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Nici apă nu mi-a dat”
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)
PUBLICITATE
Cum sunt ajutați tinerii ieșiți din sistemul instituționalizat să-și construiască propria viață (Publicitate)