Mergi direct la conținut »
FOTO/ Pe plajă la Mamaia: Majda cu marea, Cioran cu sarea și Catinca Roman... cu floarea!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Pe plajă la Mamaia: Majda cu marea, Cioran cu sarea și Catinca Roman... cu floarea!

FOTO/ Pe plajă la Mamaia: Majda cu marea, Cioran cu sarea și Catinca Roman… cu floarea!

Majda, Cristina Cioran și Catinca Roman s-au întâlnit pe plajă. Weekendul se anunță incendiar la malul mării. Și pentru că va fi soare și-o vreme perfectă pentru plajă,  dar și pentru că mâine începe festivalul Neversea. Unele dintre vedetele din showbiz au ales însă să-și facă “încălzirea” încă de miercuri, participând la inaugurarea plajei SensiBlu din Mamaia.

Deschisă în imediata apropiere a pasarelei din Mamaia, plaja a fost “testată” azi de turiștii din Mamaia, dar și de câteva dintre personajele din showbizul autohton. Simpatica Majda Aboulumosha a fost singura dintre ele care a încercat și apa mării, ba chiar a improvizat o ședință foto sexy, când s-a trezit cu aparatul de fotografiat fixat pe ea.

Actrița e foarte mândră de silueta ei și se vede asta. Ea a reușit performanța de a scăpa, recent, de un număr impresionant de kilograme: 17! Ea a declarat că s-a îngrășat în perioada de după “Ferma Vedetelor”, când a simțit nevoia să mănânce încontinuu, ca să compenseze perioada de “restriște” de la filmări. Pentru că se apropia vara, a ținut un regism drastic, inventat de ea, iar rezultatele nu au întârziat să apară!

Tot pe plaja SensiBlu și-a făcut apariția și Cristina Cioran, însoțită de micul și bunul ei prieten, câinele Ami. Și pentru că lui Ami îi era cald, Cristina a ales să stea la umbră, mai întâi pe un balansoar, apoi pe un podium de lemn, pentru că micuțul se tăvălea în nisip și, e lucru știut, nisipul cu sarea din mare nu-s tocmai balsam pentru blana câinelui!

De la inaugurare nu a lipsit nici Catinca Roman, proaspătă posesoare a unui trandafir… pe gât. Cu două coșuri mari agățate pe brațe, Catinca părea pregătită pentru o zi lungă de plajă. Totuși, poate pentru a-și proteja floarea, a ales să rămână la umbră. Și, poate pentru a-și proteja și pielea, a ales să nu se dezbrace…

FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO/ Sonia Argint Ionescu are o colecție impresionantă de pantofi: “Am sute de perechi!”

VIDEO EXCLUSIV/ Marina Almășan a avut o educație spartană: “Când m-a prins tata că probam sandale cu toc, a ieșit un scandal monstru”

Close
Închide
  Close