Mergi direct la conținut »
Mama actriței Tily Niculae a vrut să se arunce de la etaj. Motivul șocant pentru care a vrut să facă asta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama actriței Tily Niculae a vrut să se arunce de la etaj. Motivul șocant pentru care a vrut să facă asta

Mama actriței Tily Niculae a vrut să se arunce de la etaj. Motivul șocant pentru care a vrut să facă asta

Actrița Tily Niculae a scos la iveală amănunte cutremurătoare despre drama familiei sale. Vedeta a fost la un pas de a rămâne fără mamă, imediat ce ea a venit pe lume, ziua în care și bunicul ei s-a stins din viață. Mama acesteia a vrut să se sinucidă.

Actrița a dezvăluit că mama sa a intrat în depresie după ce a adus-o pe lume. “Mama a vrut să se arunce de la etaj. Era în depresie și credea că o să mor, că nu am șanse de supraviețuire. Multă vreme a trăit cu spaima că nu o să mă dezvolt ca un copil normal”, a mărturisit Tily Niculae la Antena Stars.

În ziua în care Tily s-a născut, bunicul ei a murit. “Târziu s-a echilibrat, când am început să iau în greutate. Bucuria ei a venit atunci, pentru că ea m-a născut pe mine până în două kilograme și nu mai luam în greutate”, a continuat actrița.

Recent, Tily Niculae a oferit detalii uimitoare din căsnicia ei. Actrița a povestit cum și-a cunoscut soțul și ce i-a spus prima oară atunci când l-a văzut. Vedeta a știut de la început că acesta va fi tatăl copilului ei.

Citește și

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

 

Close
Închide
  Close