Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mama Elenei Ionescu rupe tăcerea și dezvăluie problemele artistei. „A fost mai mult ca o frustrare”

Elena Ionescu este una dintre concurentele de la Survivor România, iar parcursul ei în concurs a fost unul spectaculos, artista ajungând deja în semifinale. Mama interpretei a făcut primele declarații despre problemele fiicei sale.

De Livia Lixandru,

În cadrul emisiunii Fan Arena, aceasta a acceptat să intre în direct și să vorbească despre frustrările pe care Elena le-a trăit din cauza problemelor cu acneea și participarea la Survivor România.

„A fost mai mult o frustrare. Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită.

Oamenii nu mai vedeau frumusețea, vedeau aspectul fizic. Ea a spus: Merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat.

Eu consider că ea este împlinită. Este ceea ce și-a dorit. A cunoscut oameni cu care au format echipe. Eu, ca om, o văd împlinită și mulțumită pentru ceea ce face acolo. Dacă nu era așa, eu o vedeam altfel. E împlinită”, a spus mama Elenei, în cadrul emisiunii Fan Arena, potrivit Wowbiz.

Close
Închide
  Close