MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2018 11:29

Mama lui Carmen Șerban face dezvăluiri despre mariajul său. „Au fost ani tensionați”

Distribuie

Cântăreața de muzică de petrecere Carmen Șerban are toate motivele să fie fericită. Părinții săi împlinesc 50 de ani de când sunt căsătoriți.

Carmen Șerban, care a explicat cum stă treaba cu interdicția pe care o are în SUA, este foarte atașată de părinții ei. Aceștia împlinesc anul viitor 50 de ani de când sunt căsătoriți.

Carmen Șerban, care s-a ars în propria brutărie în urmă cu ani, are toate motivele să fie fericită de ceea ce se întâmplă în familia sa.

Mama artistei a povestit, la o emisiune de la postul de televiziune Antena 1, despre căsnicia sa.

„Anul viitor am cu soţul meu 50 de ani de când suntem împreună. Din 1969, chiar înainte de ziua mea avem 50 de ani. Nu s-a schimbat nimic, am mai plecat şi eu la mama, dar a venit după mine. Ştii cum e, trebuie să te întorci la casa ta.

Doar patru-cinci ani au fost mai tensionaţi. Eu am rugat-o şi pe Carmen să se mărite, cu mult drag aşteptat şi un nepoţel”, a spus mama lui Carmen Şerban la emisiunea „Acces Direct”, moderată de Simona Gherghe.


Citește și: VIDEO/Vera Luchiţa, femeia care și-a trăit adolescența într-un gulag, în Siberia:”Ne obișnuisem acolo, dar baștina noastră era în Basarabia, România”


 

Citește mai multe despre Carmen Șerban, Aniversare, casatorie, casnicie, dezvaluiri și Mama pe Libertatea.

Comentarii