De Daria Maria Diaconu,

Bar Refaeili și părinții săi, suspectați de spălare de bani, evaziune fiscală și mărturie falsă, au propus Procuraturii să fie mama vedetei cea care să meargă la închisoare, iar fiica ei, care a născut cel de-al treilea copil de curând, să fie condamnată la muncă în folosul comunității, pentru a se putea ocupa de copii, relatează Agerpres.

Familia modelului israelian s-a oferit astfel să se declare vinovată, iar mama sa, Tzipi, să fie condamnată la aproape un an şi jumătate de închisoare, evitând astfel că fiica ei să fie încarcerată.

în urmă cu un an, Procuratura a informat-o pe Bar Refaeli și pe părinții săi că ar putea fi acuzați de delicte fiscale pentru nedeclararea a 30 de milioane de șekeli – aproximativ 8 milioane de euro – pentru care nu au plătit impozit.

Părinții lui Bar Refaeli sunt cercetaţi pentru presupusă spălare de bani şi pentru a fi declarat că sunt beneficiarii unor conturi care aparţin de fapt fiicei lor. mama vedetei este bănuită că nu a declarat 770.000 de euro obținuți din comisioane când era impresara fiicei sale, pe care i-ar fi depus în conturi bancare în străinătate.

Bar Refaeli, în vârstă de 34 de ani, este un cunoscut model israelian. de-a lungul anilor, vedeta a realizat numeroase pictoriale pentru reviste celebre. În anul 2015, averea ei era estimată la 20 de milioane de dolari.

În plan personal, Bar Refaeli a avut o relație cu starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. În anul 2015, Bar Refaeli s-a căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra. Din mariajul lor au rezultat trei copii.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Un artist iranian din SUA, despre cum să fii și împotriva „despotismului lui Trump și intimidărilor Americii”, și împotriva guvernului de la Teheran

La Liceul Goethe un profesor de 9,45 la Titularizare a fost înlăturat, iar orele au ajuns la soția unui fost senator PDL și PSD!

9 din cele 13 conturi false de Facebook care o lăudau pe Firea au fost șterse!

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”
GSP.RO
Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți