MENIU CAUTĂ

Mandinga a lansat Zaleilah la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City

Distribuie

Totul a început la ora 18:00, când presa a fost invitată în Studio 1 – VIP pentru a urmări în avanpremieră videoclipul Zaleilha, iar de la ora 19:00, trupa s-a mutat în foaier, unde a suţinut un concert inedit, prin care a oferit un mic preview al noului concept de show, „Club de Mandinga”.
Publicul a fost foarte receptiv şi astfel o mare de oameni s-a adunat pentru a asista la acest concert, cât şi pentru a vedea în premieră noul videoclip Mandinga.
Videoclipul a fost realizat de Florin Botea, iar scenariul spune povestea unei frumoase fete, interpretate de Elena, solista grupului, care după ce găseşte un inel misterior într-un club, se trezeşte într-un cadru fermecător în Dubai şi pleacă în căutarea dragostei.
Filmările s-au desfăşurat în locuri surprinzător de frumoase, fie în deşert, fie pe un iaht, dar şi cu un elicopter, maşini sport şi chiar în cea mai mare clădire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat şi cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise.
Mandinga – Zaleilah este cu adevărat o călătorie fascinantă, cu cadre exotice, care te trimite cu gândul la vară, soare şi căldură.

 

Comentarii