Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maraton de shopping cu vedete. Marți, ziua în care cititorii și-au însoțit artiștii preferați la cumpărături!

Maraton de shopping cu vedete. Marți, ziua în care cititorii și-au însoțit artiștii preferați la cumpărături!

Marți, 17 aprilie, n-au fost trei ceasuri rele, ba dimpotrivă. Cel puțin pentru cititorii fideli ai revistei Viva!, care au fost invitați la o sesiune de shopping alături de vedetele lor preferate. Pe lângă întâlnirea inspirațională, să-i zicem, cititorii și vedetele deopotrivă s-au putut delecta cu un pahar de vin bun, dar și cu dulciuri din tentantul candy-bar.

Andreea Bălan, Alina Eremia, Cream, Sore, Andreea Bănică, Oana Roman, Giulia, dar și multe alte vedete au răspuns invitației revistei VIVA! de a participa la evenimentul ”Shopping with stars”, un moment anual unic, aflat la a doua ediție, în care cititorii revistei își însoțesc la cumpărături vedetele preferate. Practic, e o buna ocazie pentru ei să se inspire din ultimele tendințe fashion ale vedetelor și, de ce nu, pentru a-și achiziționa produsele preferate ale celebrităților pe care le admiră.

N-au lipsit, desigur, un colorat candy bar candy, bufetul amuse bouche super delicios, iar atmosfera a fost completată cu un pahar de vin nobil.

Anul trecut, la Shopping with stars, Adelina Pestriţu şi-a cumpărat pantaloni lăcuiţi şi o jachetă cu paiete, Ruby şi-a înnoit garderoba cu piese în culori tari, cumpărându-şi un mantou roşu din blană, un trenci lăcuit şi o jachetă scurtă neagră. Carmen Brumă şi-a cumpărat botine şi nu l-a uitat nici pe Vlăduţ, căruia i-a cumpărat jucării. Sonia Argint Ionescu a plecat acasă cu o geantă nouă, în timp ce Nicole Cherry, pasionată de make-up, şi-a cumpărat mai multe produse de beauty.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/Noul iubit al fotomodelului Elena Băguci e un spaniol, directorul IT&C pentru toate companiile Enel din România

EXCLUSIV/ Herta Muller a fost suspendată din drepturi în cadrul Uniunii Scriitorilor din România, pentru neplata cotizației

 

 
 
Close
Close
Închide