De Ana Maria Păsat,

 La 75 de ani, Margareta Pâslaru afișează aceeași eleganță ca-n tinerețe, atât prin atitudinea sa, cât și prin ținuta vestimentară. Artista ține mult la imaginea ei. Și are în spate o întreagă echipă cu care se sfătuiește. Nu iese niciodată nearanjată din casă, iar la evenimente își alege cu mare atenție hainele pe care urmează să le îmbrace. Din cauza vârstei, probabil, preferă încălțămintea mai comodă, cu toc mic. Însă articole vestimentare pe care le poartă sunt de cea mai bună calitate, iar accesoriile, pe măsură.

În plus, de ani buni, marea artistă are un fotograf personal, care o însoțește peste tot, pentru a surprinde cele mai reușite instantanee. Dintre zeci ori chiar sute de poze făcute la un singur eveniment, extrem de pretențioasă, Margareta Pâslaru alege doar câteva pentru conturile sale online, care sunt aproape zilnic împrospătate cu imagini sau cu informații despre ea, artista fiind foarte activă în mediul online. Unul dintre proiectele sale de suflet este realizarea unui album foto, pe care să-l scoată la vânzare, pentru ca, apoi, sumele câștigate să le doneze unor cazuri umanitare.

Margareta Pâslaru a avut parte de o educație aleasă încă din copilărie, iar bunicul său, sculptorul Ion C. Dimitriu-Bârlad, a avut și el un cuvânt important în formarea omului care este astăzi. De mică, artista a studiat pianul, a făcut balet și pictură.


CITEȘTE ȘI:

„Gaura neagră” de la Aeroportul Otopeni: „Într-un an de zile „s-au evaporat” 170 de cărucioare de bagaje!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci