MENIU CAUTĂ

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, primele eliminate de la Asia Express sezonul 2

Distribuie

Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, partenera ei de echipă, au fost primele concurente eliminate de la Asia Express sezonul 2, după ce au terminat ultimele cursa pentru ”ultima șansă”.

Bianca Drăgușanu și sora sa Oana au terminat primele dintre cele trei echipe, urmate de Ruby și iubitul ei. Margherita și Iuliana au ajuns mult după ceilalți, deși au început ziua pe primul loc și erau încrezătoare că vor merge mai departe.

Atunci când Gina Pistol a deschis cutia pentru a vedea care este soarta echipei, elefantul dinăuntru era roșu, semn că trebuie să plece acasă.

”Drumul nostru a fost foarte frumos până acum. Ne bucurăm. Am făcut tot posibilul să mergem mai departe. A fost o experiență minunată, am văzut o țară minunată, plină de culoare”, a declarat la final Margherita, în timp ce Iuliana a izbucnit în plâns.

”Am avut parte de experiența asta scurtă, dar foarte mișto”, a spus și sora Nicoletei Luciu printre lacrimi. Ceilalți concurenți au fost supărați că veselele Margherita și Iuliana au fost eliminate, în timp ce Bianca Drăgușanu și sora sa au rămas în cursă.

CRBL a fost cel mai vehement și nu s-a ferit să spună că Bianca trebuia eliminată pentru că nu își dorește să rămână în concurs și cele două să nu fie eliminate. De altfel ea și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a pleca acasă, însă ceva a determinat-o să facă orice pentru a câștiga această probă.

Însă ceilalți concurenți au fost deranjați cel mai mult de „intrarea” înjurând a Biancăi. „Vii și înjuri toate echipele. Nici măcar nu ne cunoaștem foarte bine. Cine te-a pus să vii la Asia Express”, a comentat cel care face echipă cu Oase.


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii