Mergi direct la conținut »
Maria Constantin se mărită a treia oară. Nunta se va vedea la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Constantin se mărită a treia oară. Nunta se va vedea la TV

Maria Constantin se mărită a treia oară. Nunta se va vedea la TV

Maria Constantin se mărită a treia oară. A dat greș, însă numai în plan personal, potrivit propriilor mărturisiri. Trecută prin al doilea divorț, fosta soție a lui Marcel Toader spune că de data aceasta nu se va mai grăbi când va trebui să-și aleagă jumătatea.

Mai ales că… Maria Constantin are mai multe planuri… în doi.

Ei bine, anunțul mult așteptat a venit. Se mărită din nou! De data asta, cu un machidon. E nuntă mare și se vede la TV.

‘Party Like a Star”! Duminică, de la 19:55, Maria Constantin se mărită din nou! De data asta cu un machidon. E nunta mare machidoneasca in platoul Antena Stars cu cei mai cunoscuti artisti armani! Iholu – Ansamblu de dansuri armanesti ,Vanghilizmo Group” ‘, stă scris pe pagina de Facebook a Mariei.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a trecut prin momente dureroase anul trecut, după ce s-a separat de omul de afaceri Marcel Toader. În luna ianuarie a acestui an, Maria Constantin și Marcel Toader au finalizat divorțul.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015, când au făcut o nuntă ca-n piovești.

Artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, relație din care a rezultat și un băiețel, în timp ce fostul rugbist Marcel Toader, în vârstă de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/Cum a reușit Ecaterina Ladin să intre în pielea personajului Dalida din ”Las Fierbinți” ”M-au inspirat secretarele pe care le-am cunoscut!” 

Close
Închide
  Close